God bless America!

Vad säger man. Saker som gör mig upprörd helt enkelt!

Mannen, Myten, Legenden

Jag läste en artikel i DN idag. Vad ska man säga? Orden talar för sig själva!


USA:s president George W Bush hoppas att historien kommer se honom som presidenten som befriade miljoner irakier och afghaner.


Jävlar Bush där tror jag tyvärr att du kommer få stå ut med att framtida historievetare gör en annan tolkning. Frågar vi dessa befolkningar vad dom tycker, vilket vi gör allt för sällan, så tror jag också de misstycker.


- Jag skulle vilja vara en president som blir ihågkommen som någon som befriade 50 miljoner människor och som hjälpte till att åstadkomma fred.


Fred?!! Skojar du med mig gubbe! Det är ju mer krig än någonsin förr på grund av dej! Befrielse?! flykt, misär, dödade i krig och tortyr. Befrielse va det... pyttsan!


- Jag skulle vilja vara en person som blir ihågkommen som någon som först och främst inte sålde sin själ för att anpassa sig till den politiska processen. Jag kom till Washington med en uppsättning värderingar, och jag lämnar staden med samma uppsättning värderingar.


Det är väl det enda han har lyckats med. Men det är ju i detta fallet inte något han ska ta som en komplimang.


Bush sade också att han vill bli ihågkommen som en president som hjäpte individer, "som fick folk att senas för att hjälpa sina grannar, som ledde en ansträngning för att hjälpta till att minska hiv, aids och malaria på platser som Afrikas kontinent och som hjälpte äldre att få mediciner och läkarvård".


Bush, din gamle gubbe. Har du önskedrömt nu igen? Minns du inte att du under din tid som president inte har gett ett öre till internatinella projekt och hjälpinsatser? Eller att du inte skrivit på ett enda avtal om minskade utsläpp? Eller att USA numera har fler fiender än någonsin förr? Starkt jobbat Bush, men fattigdomsproblemen i världen har tyvärr bara blivit sämre under din tid.


Bush tillade att han varje dag under sitt presidentskap har konsulterat bibeln.


Skulle det vara positivt att ta sina idéer från en bok som är flera tusen år gammal?! Jo, men det där med stening kanske vi ska införa igen? Jävlar vad kristna i världen måste vara frustrerade över vilken feltolkning han har gjort av bibeln. Jag tror Gud vrider sig däruppe, blundar och håller för öronen för att det här blir så pinsamt. En person som lyckats skämma ut både honom och religionen.


Mannen har verkligen ingen självinsikt!


Eder smått irriterade Tove


RSS 2.0