När vi två blir en

Girl interrupted, Min absoluta favorit film! Den har jag kikat på nyss. Jag kan se den om och om igen. För varje gång kommer jag till någon ny insikt. Angelina Jolie gör en fantastisk roll! Så har ni inte sett den, se den!

Nu sitter jag här och funderar på livets stora och små frågor... det gör mig mer galen än klok. Discovery channel ljuder i bakgrunden och Annica sitter och stirrar på mig med sina stora underbara ögon. Hon fyller 6månader på tisdag. Då flyttar min älskade syster upp till Lindvallen också. Mina flickor börjar bli stora!

Nu ska jag sätta mig i fönstret med en kopp te, ta ett bloss och titta på alla som vandrar hem från krogen. Imorgon är det min tur att vandra hem. Utgång! Det var länge sen och jag känner mig pepp. Det ska bli kul att släppa loss och skita i alla beskymmer för ett tag. Hugo blir det som vanligt;)

Om ett par timmar ska jag ta min sedvanliga promenad i mörkret. När lugnet har lagt sig över stan. Då det bara är jag och mörkret enat i en symbios. Min nattsömn är redan förstörd. Jag sov mellan 20-24. Allt för att slippa Idol;)

Eder T

It's just too late

Lyssnade på Mixmegapol, kommeriellt skit, i helgen och nyheterna går igång. Det hade skett en trafikolycka i Arvidsjaur. Två döda efter att ha frontalkrockat med en buss. De två passagerarna på bussen hade klarat sig utan allvarliga skador.

Är det bara jag som reagerar mest på att det bara sitter två pers på bussen? Det var det första jag tänkte. Vad tur tänkte jag att busslinjen inte var speciellt trafikerad. Men det är ju Arvidsjaur vi snackar om. Där uppe är de väl glada om det överhuvudtaget kommer några passagerare.

Det var tänkt att Tove skulle upp tidigt idag, men det blidde inte så. Fick sova ett par timmar till alarmets härliga (med viss ironi) ton.

Eder T

Vem är förebilden egentligen?

Jag måste berätta om helgens bravader! Lördagen börjar med att Anny fick ett uppdrag av pappa; att köpa toapapper. Hon kommer hem med tre rullar hushållspapper. Sen var jag fyllechaffis åt Anki(49år), mamma(46), pappa(57)... Dvs tre fullt vuxna människor med en medelålder på ca 50 (mamma hatar när jag rundar av hennes ålder...hihi). De skulle på After sea ute i Skyttholmen. After sea innebär fyllefesta med båtpolarna. Mina föräldrar fick för sig i somras att de skulle skaffa båt... jag som tycker att det räcker med ett hus och motorcyklar. Men alla som känner min mor vet att hon 1. har behov av förändring 2. har fruktansvärt svårt att hålla i pengarna. Iaf After sea i Skyttholmen! Varför ska mina päron alltid på fest ute i ingenstans? Skyttholmen ligger mellan Djurparken och Kvarsebo ut på en grusväg mitt i ingenting. Så som den lydiga dotter jag är skjutsar jag dom dit och får order om att hämta kl.01. Jag kommer prick 01 tillsammans med syrran inrullandes på gårdsplanen och inte en skymt av den lilla hjorden jag skulle hämta. En halvtimme senare kommer äntligen packet. De tre vuxna förebilderna fick tränga in sig i baksätet. Onyktra och tjafsiga kommer vi iväg. Efter 5min vill mamma stanna och röka. Jag vägrar stanna bilen. Sen fick jag höra hur trevliga alla hade varit på festen... för tionde gången! Namn rabblades som jag inte hade något ansikte på... kunde inte varit mer ointresserad. När mamma tjatar om hur trevliga alla var så kläcker far min ur sig: Det är ju nästan så att man blir rädd. Man undrar ju om alla är gay!

Hittills på resan har Anki varit rätt så tyst. De ord hon fått fram var rätt sluddriga om vi säger så. Då skriker hon STANNA BILEN NU! JAG MÅSTE SPY! Omg, är det verkligen vuxna människor jag kör runt på? Jag kör in till kanten och missar att det är ett räcke på höger sida med detta vill jag säga att det inte gick att få upp dörren på pappas sida. Den sida Anki hade bestämt sig för att gå ut på. Mamma är kvick ut att tända en cigg och anklagar pappa för att vara sävlig. Anki sträcker sig ut på mammas sida och ut åker hela maginnehållet. Syrrans kommentar: Det är ju värre än att köra runt på mina polare! Det kändes inte som läge att ta fram kameran och knäppa några bilder, vilket syrran och jag ångrar att vi inte gjorde. Anki får en plastpåse och sen kör vi vidare. Efter 20 gången mamma rabblar upp namnen på alla trevliga båtmänniskor, Anki säger att hon mår dåligt och pappa tjatar om att det inte hade gått att öppna dörren då börjar jag tröttna på allt kackel. Sen drar pappa igång tjafset om Annys lilla miss i inköpet av toalettpapper och påstår att det är brist på respekt att inte kunna klara av det enda uppdrag Anny någonsin fått.

Efter mkt om och men hamnar jag äntligen i säng. Det blev en hård natt trots att jag själv aldrig varit nyktrare!

Idag träffade jag Anki igen på Café Kuriosa. Det första Anny gör när hon kommer in är att fråga om Anki kommit. Hon hade en liten present till henne. När Anki kliver in räcker Anny fram en påse och säger att den kan ju vara bra om hon måste spy. Min kommentar när jag ser Anki var; Du är sen...Var du tvungen att spy på vägen hit? Den här historien kommer hon få höra resten av sin livstid. Här glöms inget!

Efter Kuriosa var jag, syrran och Ida på vattengympa med damerna... eller tanterna.

Eder T

Vad är lycka?

Nu får jag ta och skärpa mig! Ska det vara så svårt att skriva några rader då och då?!

Min granne borrar i sin vägg. Jag har inget emot att man borrar. Men hur många hål kan man göra i en vägg??!!

Lyssnar på ett radioprogram där frågan är om du är lycklig. Vad är lycka? En känsla eller ett tillstånd? För mig är det nog mer ett tillstånd. Man kan vara lycklig trots att något händer som gör att man känner sig ledsen, arg, besviken. Lycka är djupare än så. Det innebär inte att man bara vill vara i det tillståndet heller. Lycka gör inte att viljan att utvecklas försvinner. Nu ska jag träna på att tänka lycka!

Nu ska jag hoppa in i väggen... haha, det blev visst fel. Nu ska jag hoppa in i duschen var det meningen att det skulle stå.

Eder T

Here we go again!

Sitter här och klurar på livets olösliga gåtor och inser att jag faktiskt har några läsare.... men ni blir färre:P Betalt en räkning till apoteket har jag gjort. Känns inte jättekul att betala mediciner jag aldrig hämtat ut:/ Hoppas på att bli utskriven idag... om några timmar gäller det. Vill ha frihet och det kan man inte få inlåst på en psykriatiskavdelning... tro mig stenhårt! Om en timme måste jag knalla uppåt Vrinnevi. Undra hur många gånger jag har gått den sträckan?

Kan ha gjort något väldigt dumt för min framtid förut. Skickade iväg ett litet mail som förmodligen inte gör mig gott...

Eder T

Vad solen är för blommorna är ett leende för människan

Vad jobbigt det blev att skriva när tangenterna seeeegar. ääää vill inte fungera som det ska. Jag har blivit riktigt dålig på att blogga. Mkt uselt av moi. Jag har behövt lite tid till tanke... eller nått i den stilen. För att skriva krävs viss motivation och den har försvunnit någonstans mellan Vrinnevisjukhuset, Toves hjärna och hem.

Lämnad och sliten,
där allting känns kallt.
Liten och besviken,
så jävla trött på allt.



Varför inbillar jag mig att jag var lycklig då?

Jag åker ner till min moster och laddar batterierna imorgon. Hoppas det kan få mig att tänka i andra banor. Varför är jag alltid så rädd att bli fri? Den människa som en gång varit fri vill aldrig mer bli inlåst. Kan jag också få smaka lite på friheten?

Eder T


RSS 2.0