Sörping dagen till ära

Tystnad. Stillhet. Tankeverksamhet. Rastlöshet. Oro. Sug. Handling. Ångest. Djup suck. Nya löften. Imorgon är en ny dag.

Tills jag kom innanför dörren hemma har dagen varit fin, trots den gamla välbekanta söndagsångesten. Trots träsmaken av helg tristess. Mitt lilla hjärta ska åka till sina hemtrakter tis-sön, vilket kommer kännas fruktansvärt ensamt. Detta innebär att det gäller att försöka suga åt sig varenda liten partikel av henne fram till tis;) idag blev det ett besök i ett aning öde Sörping. Vi hittade iaf ett mysigt café och fin utsikt uppe på Ramunderberget. Mys mys.

Eder T


Insomnia... igen

Denna nattångest alltså. Jag blir galen!!! Rasande för att tala i klartext:@

Eder T


Mys

Har mått som jag förtjänar den senaste tiden. Börjar verkligen hata fredagar! Men igår kväll blev en mysig fredag med flickvännen och en mysig fm idag. Livet är så mkt mer värdefullt när man har någon att dela det med! =)

Imorgon ska vi åka till Sörping och strosa runt och mysa. Längtar=)

Eder T

Hittade en talande bild som förmodligen kommer klä min badrumsdörr...


iiiiiih!

Fuck it! Vad jag blir irriterad på mig själv. Var nästan däckad när jag satt på spånkan hem tidigare ikväll. Det ända jag behövde göra var att fixa mig och däcka i säng. Men icke! Nu sitter jag här klarvaken. Hatar min ångest för att sova. Den slår på så fort det närmar sig sängdags eller när jag börjar känna mig trött. Går in en andra andning och lyssnar inställsamt på ångesten.

2 månader med älsklingen... Känns fortfarande helt underbart! Vem trodde att jag var gjord för tvåsamhet. Med tanke på hur min inställning till förhållanden var innan så har det skett en total helomvändning. Brukade ju tröttna och känna mig trängd efter nån vecka förut. Sen var jag helt inställd på att aldrig släppa nån nära inpå... Körde hela one night stand grejen bra länge. Men nu känns det så jävla långt borta. Dansar på moln!

Eder T


Ko-ko eller bara lite egen?;)

Idag har Tove varit virrig och slö. Eller snarare totalt däckad. Sov som en gris hela dagen för att på kvällskvisten förflytta mig 10m nordväst till soffan... Nae, jag är inte riktigt så nördig att jag suttit och beräknat det exakta väderstrecket. Nog för att jag har kompass och karta hemma efter en uppfostran i vildmarken, en gedigen (dock rätt kort) karriär som orienterare och en aning besatthet av att finna svar! Men den här gången har min fakta beräknats och baserats på vetskapen om balkongens sydvästliga läge, Åbys nordliga och soffans placering borde då vara cirka 10m nordöst om min säng. Kanske ska stega upp en mer exakt avståndsberäkning senare;) Okej, nu har vi fått det klarlagt! Känner att vi bör släppa ämnet... Snöar in på onödig fakta som mest får mig att framstå som ännu mer ko-ko än vad jag redan är. Men är det bara jag som går och funderar på sådana saker? Är beredd att erkänna min nördighet om så är fallet;)

Förresten! Glömde bort mitt personnummer när jag skulle logga in på mobilbanken. Sånt händer mig rätt ofta när jag är trött/missköter medicinering/är disträ/har ångest/är manisk/är riktigt depressiv/upplever någon form av känslomässigt obehag eller helt enkelt rätt ofta;) Det här framställer mig kanske inte som mindre ko-ko...hum. Men jag tillägger bestämt att jag kom på mitt personnummer efter åtskilliga försök och en frustrerad ansamling av djup koncentration.

Nu lägger jag ner för ikväll innan jag spårar ur helt i meningslösa tankekedjor;)

Eder T


Flum flum

Sitter på 2:an genom stadens gator med ömmande leder. Hem till förorten efter en intensiv dag men en bra sådan.

Flummade runt i natt ovetandes om vad jag gjort. Har total blackout. Minns bara att jag lyckades bränna mig på handen och inte fick någon sömn. Imorse var allt omplacerat i lyan. Vad tusan har jag sysslat med? Lite creepy att jag inte minns:S

Dagen i övrigt har spenderats hos salsa, Hörsalsparken a la occupy norrköping, Kulturhuset & hos flickan i mitt hjärta<3 Trots att vissa saker står i jobbig ovisshet så vet jag två saker; Jag blir bara mer kär för var dag & detta var en fin dag!

Goder natter!

Eder T


KAOS KAOS KAOS

tårar som inte får komma ut
Jag tänker inte tillåta dem att göra det.
Mot vem kan jag öppna mitt känsloliv?

Just nu är allt KAOS KAOS KAOS

Jag vill inte mer nu...

Eder T


Min kropp ger efter

Ursäkta dåligt bloggande. Gårdagen/natten innebär kaskader av kräkningar, feber, huvudvärk, ömmande leder. Jag vet varken ut eller in men nu måste jag till vc på mån. Kroppen säger uppenbarligen att något är totalt fel.

Emellan dåligt allmäntillstånd försöker jag glädjas av underbara vänner och flickvän. Hade en mysig torsdag med en fantastiskt fin vän. Matlagning (ja, jag kämpar verkligen nu med maten), djupa samtal, skratt, kaffe och ett antal cigaretter senare så förstår jag för en stund vad värdet av livet är.

Eder T


Hulkar

Vaknade nyss med ett ryck. Kallsvettig Och illamående. Springer till toan och spyr...galla. Så vidrigt, så onödigt. Har inte spytt sen i lördags och nu när jag inte ens vill spy kommer det. Det här var ingen ångestkräkning. Men jag får skylla mig själv. Har förstört så mkt av kroppens funktioner så mkt genom min ätstörning bl.a. Kräkreflexen, vilket gör att det kan komma när jag minst anar det.

Eder T


Söndra och härska

Såg på Dokument utifrån igår på svt2. Rekommenderar alla att gå in på svtplay och titta på det.

Det handlade om hur västvärlden utnyttjar miljö, människor och utveckling i Nigeriadeltat. Allt för att tjäna storkovor på utvinningen av oljan. Gasen som blir spill när man tar fram olja skulle kunna användas till att försörja befolkningen med el. Men icke! Shell och andra företag som utnyttjar Nigeria och dess befolkning anser att det är för dyrt. Istället tänder man eld på gasen. Läckor i ledningar gör att naturen förstörs, vilket oljejättarna skiter fullkomligt fan i. Man använder sig av en ny form av koloialisering, men som grundar sig på samma princip: Söndra och härska. Se dokumentären helt enkelt, finns hur mkt mer att skriva om detta. Det här var bara några exempel.

Det gör mig så fruktansvärt förbannad att människors värde inte har någon betydelse, att miljön inte är av värde, att allt handlar om att tjäna så mkt pengar som möjligt.

Vi har teknik i välden som skulle kunna göra att vi idag skulle kunna använda oss av miljövänliga alternativ istället för olja. Men det finns något som stoppar oss från att göra den omvandlingen. Det finns bromsar som sätter stopp för utvecklingen. Bromsar som handlar om vinstintressen i utvinningen av olja. Kapitalismens jagan efter pengar.

Så kortsiktigt tänkande, men sorgligt nog så tänker människan kortsiktigt i girighetens begär.

Eder T

Ventilerar

Det är tur att jag har fina vänner & underbar flickvän just nu. Människor som får mig att glömma för ett tag, le och våga tro. Personer som gör att jag inte faller över branten i förverkligandet av mina mörkaste tankar. Men samtidigt så förbannat frustrerande när jag bara vill svälta eller trasa sönder mig. Ibland önskar jag att jag inte hade någonting att leva för. Hör och häpna! Det må låta sjukt när jag säger det högt, men det låter fullt normalt i mina tankar. Jag skäms för att yttra det här... Men ibland önskar jag att det hände nått som gjorde att jag var totalt ensam så jag bara kunde ta livet av mig på riktigt, en gång för alla. Ni behöver inte oroa er nu för skulle jag verkligen göra det så är jag inte så korkad att jag skriver det i en offentlig blogg. Kände bara att jag behövde få lite utrymme för ventilerande. Det finns säkert någon som förstår hur jag känner och tänker. Du är inte ensam.

Eder T


Life is war

Life is war,
and every day is a battle to me.
I'm in the brink of insanity,
between extreme intelligence and split personalities.

Eder T


Sometimes it's just sucks

Väljer att inte skriva så mkt om mitt mående... 2 ord beskriver det tillräckligt; livet suger! Just nu iaf, men om jag ska försöka vara positiv så kan det ju bara gå uppåt.

Imorgon bestäms min framtid och jag vet fortfarande inte vad jag vill. Lär ligga och vrida och vända, överanalysera och grubbla över allt i natt.

Update kommer imorgon...

Eder T


Måste ringa vc... Snart

Nae ni, måste ta lite ansvar för mitt liv nu. Det börjar ju bli dags;)

Har iaf tagit reda på numret till min vc... Eller ja, låtit mamma tagit reda på numret. Men det är ju problemlösning det också!

Dels måste jag ta prover för körtelfeber då jag kan ha blivit smittad av flickvännen eller tvärtom smittat henne. Sen tänkte jag gör två flugor på smällen(hihi) och kolla upp ledvärken.

Men men, vi får se när det blir av. Man ska ju inte förhasta sig;)

Eder T


Nära döden upplevelse

Höll på att bli kvävd av en ergenyl förut. Rekommenderar inte att svälja tabletter i fel strupe! Man lär sig att uppskatta livet;)

Rapportering från mitt högst intressanta liv!

Eder T


Röster jag inte kan kämpa emot

Just nu prata min ätstörningshjärna alldels för mkt med mig. Både den bulimiska och den anorektiska sidan. Det gör att det är rätt så kaos i mitt huvud, mina rutiner och mitt känsloliv just nu. Blir så trött på mig själv. Tankarna lever sitt eget liv. De viskar till mig. De skriker på mig. De får mig att underkasta mig när jag inte längre orkar kämpa emot.

Nätter av kräkningar tills det bara kommer blod. Timmar i sängen för att allt känns så jävla meningslöst. Hetsätningarna får mig att ge upp. De får mig att bara strunta i allt. Ligga i sängen. Skita i att det ser ut som en knarkarkvart hemma. Skita i att ens försöka bränna kalorier när allt redan är förstört av dessa förbannade hetsätningar. Äckelkänslor. Den förbannade svullnad i ansiktet som gör att jag ser ut att väga 10kg mer än jag gör.

För att sedan växlas om till att den anorketiska rösten i huvudet fångar min uppmärksamhet. Dagar som bara handlar om förbränning, litet matintag, rastlöshet. Den där rösten som får mig att bara pressa mig mer. Pressa mig tills det värker i bröstkorgen, tills lederna värker av smärta. Den rösten som inte tillåter mig näring. Den rösten som vill skada min kropp till det yttersta. Den där förbannade rösten som inte vill bli frisk, inte tror på att jag någonsin kommer bli det. Den rösten som jag låter mig underkastas och får mig att känna sån förbannad rädsla för att börja ta hand om mig själv. Rädsla för hur livet kommer se ut om jag struntar i att lyssna. Rädslan för att blir frisk och allt vad det innebär.

Hur i helvete kan man vara rädd för att bli frisk? Jag vill ju det innerst inne, men tron på min förmåga att nå dit är väldigt liten. Ångesten för att sluta skada min kropp är så förbannat stark.

Eder T

När orden inte räcker måste känslorna fram

Det har varit mycket tårar den senaste tiden. Tårar för att det inte alltid känns som jag räcker till. Känslan av att vara känslomässigt handikappad. Känslor jag bara trycker undan och istället upplevs som känslokall. Jag skickar dubbla budskap hela tiden. Säger en sak, visar en annan utåt. Känner så mkt inom mig, men stänger istället av allt. Det gör att jag även stänger av känslor som är positiva. Det kom ifatt mig och helt plötsligt kände jag allt på en gång. Det blev för mkt. Ångestattack och tårar i oändlighet. Hulkande, snörvlande, desperat kippande efter luft. Men nu var det gjort. Nu är jag avstängd igen. Det gick snabbt tillbaka, men nu har mitt hjärta fått se en sida av mig som inte många får se. Hoppas det kan stärka vår relation. Eder T

Livets onda ting

Jag fullkomligt älskar försäkringskassan!... Viss sarkasm. Är man inte hatisk mot samhället innan man har att göra med dem så knuffar de en definitivt över kanten. Jag frågar mig om det är så att fk vill bli bombhotade? Frågar mig också om det är ett anställningskrav på fk att vara allmänt bitter på livet eller om arbetsmiljön gör de bittra? Är det en taktik för att förpesta och kasta lite extra ångest och skit över oss sjuka?

Eder T


Nu

Sitter på spånkan till Hageby och funderar. Funderar på framtiden och dåtiden. Har svårt att hålla mig till nuet. Nuet är så overkligt på ett verkligt sätt. Vill bara dissociera, inbilla mig att allt går mig oberörd.

Nuet säger att jag borde fylla min kyl med något annat än vin, nagellack, tobak och en ledsen liten lök. Så nu ska jag leva i nuet och handla för pengar som borde gått till räkningar.

Eder T


Jägarna 2 med älskling

Jag behövde verkligen komma ut ikväll. Bort från illamående, ångest och depp. Ut från lägenhetens skrikande väggar. Andas frisk luft istället för den kvävande dimman som ligger tät runt mig.

Varit med älsklingen på bio och sett Jägarna 2. En snarlik kopia av 1:an men helt klart sevärd! Stormare och Lassgård lyfter hela filmen så det gjorde sitt.

Nu ligger jag hemma och kämpar håller illamåendet tillbaka. Kan knappt röra mig för då känns det som jag kommer spy. Tycker visserligen att det är befriande att spy sig tom. Spy tills det bara kommer galla. Men det räcker med de gånger jag gör det i kompensatoriskt syfte. Vet inte vad det är med min kropp, men just nu vill den inte vara med. Det känns inte som magsjuka illamående eller ångest illamående.

Slut på klagande för idag. Nu ska jag försöka sova trots att sömn är lika med ÅNGEST i stora bokstäver.

Eder T


RSS 2.0