Piggare

Sitter här och betalar sista räkningarna för månaden och se där finns lite mer kvar på kontot än det brukar!
Känner mig lite pigggare nu i kväll så jag hoppas kunna röra mig lite utanför lägenheten imorgon. Ska bl.a byta en tröja på lager 157 till mindre storlek. Jag hatar när jag får kläder i alldeles för stor storlek. Visserligen använder jag inte kläder som sitter taight. Känns som allt syns då, som att valkarna väller över. Dessutom trivs jag i saker som är luftiga och bekväma. Men snälla rara mor hur tänkte du när du köpte en tröja i L till mig? Ibland kan jag bli nojig och tro att folk ser mig så, men jag vet att mamma inte mena på det sättet. Hon vet ju att jag vill ha det stort, men det får vara nån måtta på't

För övrigt ser jag fram emot nyår för en gångs skull. Ska fira ett opretantiöst nyår med vänner jag tycker om. Så skönt ska det bli!

Eder T

Pest eller Kolera

Virus har tagit beästning igen! Ovanligt för den här hösten/vintern? Nee

Jag har klarat av julen nu i vilket fall. Det var en ganska skön jul, en "vuxenjul". Bara familjen, inga julklappar, ingen julmat. Precis i mitt tycke! Men har haft det tufft med tankar ändå och all jobbig matkonsumering. Men försöker tänk att det bara handlar om en gång om året och skiten är snart slut. Man kan ju inte gilla allt här i världen;)

Eder T

Domningar och trötthet

Har domningar i benen så idag har kroppen inte orkat vara med riktigt. Fått skippa dagens promenad. Tagit mig till sjukhuset för medicinhämtning med kollektivtrafiken iaf.

Imorgon är det julafton... Hmm:/ Ska till familjen ikväll och klä granen, måttligt road. Om det vore möjligt skulle jag helst sova och vakna 1 januari igen;)

Har varit en del på Kulturhuset den senaste tiden samt på kultur- & fritidskontoret och bråkat med jobbiga tjänstemän. Men den historien drar vi en annan dag när jag är piggare.

Eder T


Nästa Plura!

Tror jag hörde fel på spånkan. Tyckte jag hörde högtalarna ropa ut "Nästa Plura!", men med största sannolikhet var det Ljura den ljuvliga(viss ironi) stämman sa;) hade dock varit soft om Plura var på hållplatsen. Är ett stort fan av den den goa' gubben med världens största kulmage:)

Eder T


På god väg mot helvetet

Jag vill bara kraschlanda och ligga kvar som en spillra av en förgången tid. Sprängas så mitt kroppsliga jag blir likställt med min själ av splitter. Jag vill gråta mig tom, men det kommer inga tårar. Jag vill trasa sönder hela mitt jag.

Så känns det just nu och jag tänker inte censurera ett jävla piss eller vara nån moralkärring idag?

Eder T


Förlovad

Har förlovat mig:) men nu ekar lägenhet av smutsig disk och ensamhet:( min älskling är borta över jul så vi ses inte igen förrän 30:e.

Vi fick jättefina champagneglas & tillhörande champagne av morbror på förlovningsdagen. Vår första gemensamma ägodel faktiskt:) Sen har vi fått lite gratulationskort, men många vet inte om att vi är förlovade än. Vi gör det dessutom bara för vår skull. Det där med världens ståhej är inte riktigt min melodi.

Är det någon som har ICAs gratis julkalender? Fruktansvärd på många sätt. Dåliga nödrim om saker som inte har med jul att göra, saker som inte har med nått att göra faktiskt. Dessutom fruktansvärt könsnormativ.

Eder T


Kämpar på

Jag kämpar på trots motgångar. Har 10 dagars julplanering att göra till Dbt:n imorgon, men skjuter på det en stund till. Allt för att julen inte ska sluta på iva/Piva som förra året. Det var en riktig nära-döden-upplevelse som jag inte har råd i några hänseenden att återupprepa.

Annars har mina mål för denna vecka gått ok. Ambitionen jag & terapeuten satte upp var att gå ut minst 30min varje dag, äta med någon varje dag samt städa och göra något kreativt dagligen. Har lyckats med det mesta. Har inte råd att hetsäta under jul/nyår så det här med regelbundet matintag måste hålla i sig. Det hade varit en sak om hetsätning bara innebar just det. Men för mig blir det hetsätning-> självmordstankarna, vilket är en stor risk att också bli till handling under denna sårbara period. Det vill jag inte!

Väntar på att hjärtat ska komma hem. Ikväll blir det filmmys, "Tomten är far till alla barnen":) Ytterligare en underbar rulle som kan ses om och om igen.

Eder T
Snart närmar sig den 19:e... Wiee:)


Diska är borgerligt!

Har sett ett av Lucas modyssons mästerverk, Tillsammans. Helt underbar film som jag kan se tusen gånger om.

Annars har den hårda verkligheten hunnit ifatt mig de senaste dagarna, men ska försöka avsluta veckan fint nu.

Edet T


Nyp mig i armen, viska att jag drömmer

Ibland är det svårt att se något annat än det destruktiva monstret som gnager inifrån.

Over and out

Eder T


Himmel eller helvete

Jag har massor och ingenting att skriva om. Min dystymi har spelat ut sin rätt den senaste tiden. Nu har jag och min terapeut beslutat för att jag ska få utanför lägenheten minst 1h/dag samt sysselsätta mig med något kreativt dagligen som jag en gång i tiden tyckte om. Så nu gäller det att tänka efter vad jag brukade tycka vara roligt. Svårt att komma ihåg just nu. Men jag gillade att hänga på Kulturhuset så dit är jag på väg nu.

Sen ska en plan för jul göras allt för att självmordstankarna inte ska få fäste. Jultider är svårt för mig.

Men balansen mellan total melankoli och hypermani är svår. Det blir antingen eller.

Det händer även grymt positiva saker på kärleksfronten. Har talat om det för några, men i bloggen släpper jag bomben den 19:e. Vill ni veta innan dess får ni kontakta mig personligen, i annat fall får ni sitta framför era datorer där hemma och vänta till 19:e

Eder T


RSS 2.0