Annica

Annica vill gärna vara med och skriva. Hennes stavning är dock värre än vad min är emellanåt. 78888888888888888 (Annica säger hej...eller nått). Annica är alltså min 12v gamla kattunge. Hon har en väldigt lång svans tillskillnad från Rudolf:P Jag håller lite på bilder på det lilla livet. Eller snarare jag pallar inte att lägga över från kameran idag. §88 (nu vill Annica prata igen). Hon är väldigt pratsjuk och favvo sysselsättningen är att ligga på mattes bröstkorg och leka med hennes halsband. Än så långe är hon inte så stor och grov i sina lekar. Jag hoppas att hennes behov av att klättra i mina gardiner avtar med tiden, men det är kanske att hoppas på för mkt.

Så, slut pratat om Annica.
Hon är mitt allt förtillfället.
Mitt hopp (Jessica säger alltid att hon får stå för hoppet, men hon har fått en konkurrent).
Min ljusning.
Mitt liv.

Kyss min älskling<3

I natt é hela staden vår!

Nu är det ljust igen... Jag gillar mörkrets mystik, lugnet, skuggorna. Det är helt fantastiskt att vandra en natt på stan. Hela välden sover utom jag och hararna... nästan. Jag tog stan runt imorse bland hararna. Det enda jag sog var en polisbil. Trodde inte att jag gjort något olagligt, men sånt vet man ju inte. Jag börjar kallsvettas och rabbla igenom mitt register tyst för mig själv. Idag kunde jag inte hitta något polisen kunde stoppa mig för. Men jag sysslar väl med en del olagligheter emellanåt. Dags för nästa - jag ska ladda ner musik!

Eder T

Ja, Flamman har kommit!

Idag damp Flamman ner i brevinkasten. Gamla hederliga norrskensflamman kan man alltid lita på att den kommer varje torsdag. För er som inte vet vad Flamman är för nått --> www.flamman.se

Veckans "vad var det vi sa" var enligt följande: "Antalet friskolor som gått i konkurs har nästan fördubblats sedan förra året". Den naiva modevågen att starta friskola de senaste åren trots vetskapen att årskullarna bara blir mindre har alltså tagit ut sin rätt. Så med andra ord: Gör gärna något nyskapande, men satsa resurser på de skolor som redan finns. Marknaden för nya skolor är ganska mättad. Marknaden för nytänkande blir aldrig det så där har vi svaret. Men vi får väl hoppas för allas vårt bästa att människor lär sig av sina misstag. Det blir tillslut eleverna som blir de stora förlorarna hur man än vrider och vänder på myntet. Skolan är väl ändå till för oss elever? Det trodde jag iaf... men jag kan ju ha fel också (även om det aldrig händer i min värld:P)

Eder T

Insikt

Att veta att man inte vet nått är att veta allt!

Om jag vore terrorist...

... så skulle jag slå till den 11/11-2011. Något jag funderade på under en morgonpromenad tidigt denna härliga morgon! Jag kunde inte sova så kl. 05.00 tog jag min prickiga (Svart med lila prickar) gamla Monark mot Vrinneviskogen. Jag gick milen och funderade. Kom att tänka på den 11:e och sen terrorister av någon anledning när jag gick förbi sjukan. Fråga mig inte hur, men sen är jag ju lite psyk också;) Tror att alla tänker sjuka tankar ibland. Skillnaden är att jag väljer att delge mina sjuka tankar med er. Men ska man slå till så ska man ju för det första göra det på ett minnesvärt datum som ingen kan glömma... Det är liksom halva grejen. Andra halvan är att slå till mot ett mål som är av symboliskt värde på något sätt. På den punkten har jag inte ännu funderat klart. Milen räckte inte så långt.

Under min vandring kom jag och tänka på hur patetiska vi människor är. Vi är nog de enda djuren som går och går utan något direkt mål. I slutet av min runda mötte jag ett par tokstollar som var ute och motionerade också. Undra om dom gör så varje morgon?

När jag kom hem slog jag på TV:n och ser Reinfeldts nylle i rutan. Byter kanal. Hade inte mkt ork kvar för honom denna morgon. Istället ägnar jag mig åt att se på ett TV-program om kvinnliga barnmördare. Det var inte så tokigt faktiskt. Någon hade lyckats mickra sin unge. Tänk om morsan råkat göra det när man va liten... Då hade hon blivit TV-kändis istället för lärare.

Ja ni, världen är bra sjuk och jag är en del av den epedemin

Eder T


Har äntligen hört sitt kall i livet

Jag har fått en plötslig uppenbarelse! Nu vet jag precis vad jag vill bli när jag blir "stor". Jag ska bli sjuksköterska med inriktning akutvård & psykiatri sen vill jag jobba för läkare utan gränser. Mitt tappra försök att rädda världen:P Det låter kanske töntigt men det känns verkligen som mitt kall.

Hänt sen sist?
- Flyttat in och inrett min lägenhet på S:t Persgatan
- Köpt en katt, 50% maine coon. Hon heter Annica och är leveransklar den 24:e. Hennes ögon är nästan större än den hon är namngiven efter... men bara nästan
- Fått en diagnos - Emotionellt instabil personlighetsstörning dvs borderline
- Fått remiss till DBT-teamet... vet inte riktigt själv vad det innebär:S
- Fått en fet sjukhusräkning på närmare 3000 papp

Eder T


RSS 2.0