Att tala är silver, att tejpa är guld!

Gick precis med i facebookgruppen "går det inte att laga med silvertejp så är det trasigt". Jag vet, en mkt meningslös grupp att lägga energi på. Men det är lite så jag lever just nu. En dag i taget, jobba stenhårt men glädjas åt de små och för andra kanske meningslösa sakerna. Jag tycker iaf att jag passar bra in i den gruppen. Har jag någonsin berättat om hur jag lagar saker? Kläder-> Nita på insidan av sömmen om det blir ett hål. Hål i väggen -> Sätt upp någonting över det. Krokar och annat som behöver borras upp -> ring morbror Niklas. Allt annat trasigt -> Silvertejp eller en gammal hederlig vanlig dubbelhäftande tejp!

Kissutställningen idag var sådär måste jag säga. Fanatikern som samlat på sig allt under åren var alldeles för långrandig och ärligt talat hur många bra låtar har Kiss producerat? Så vi begav oss till Arbetets för en fika. därefter åkte jag och päronen till Maxi. Jag kunde införskaffa månadens CD, vilket blev ett samlingsalbum av Tracy Chapman. Så nyårslöftet är hållet so far!

Eder T

OS, dostojevskij och Tracy Chapman! Min underhållning i livet;)

Nu har jag äntligen fått upp en dator till min plats i sjukhussängen. Det känns bra att få lite kontakt med omvärlden igen. Jag tänker inte skriva så mkt om livet på en sluten avdelning, för det finns inte så mkt mer att säga än att det suger rätt så hårt.

Däremot tänkte jag printa ner några tankar om gårdagens OS sändningar. Japp, jag är en inbiten sportnörd and proud of it! Skidskyttedamerna måste jag säga inte levde upp till mina förväntningar. Trots prat om dåliga skidor ska de inte vara dryga minuten efter täten med näst intill felfritt skytte. Jag är ändock positiv inför kommande tävlingar. Ikväll blir det skidskytte herrar och det ska bli spännande att se en taggad Björn Ferry göra sitt första framträdande i dessa olympiska spel. Förövrigt tror jag mkt på längdskidåkarna med namna som Kalla, Jönsson och Hellner i spetsen. Anja plockar säkert någon medalj, curlingdamerna, dam och herr kronorna lika så. Puckelpist, snowboardens parallellslalom och lagtempoloppet i skridskor är också något jag tycker ni ska bänka er framför.

Nu är det snart mat och den sedvanliga halvtimmes vilan för min del. Sen ska familjen hämta mig så att jag får komma ut i verkligheten lite. Det blir förmodligen ett besök på Stadsmuséet för att se Kissutställningen.

Läser förtillfället Dostojevskijs Bröderna Karamazov(bara dryga 700 sidor kvar) och i ipoden spelas Tracy Chapman på högsta volym.

Eder T

RSS 2.0