1 maj närmar sig

Lyssnar på Lisa Ekdahl och känner efter. Vad ont det gör. Ska det kännas såhär?

1 maj snart - arbetarrörelsens högtid alt. högtiden som Moderaterna skämmer ut sig på. Det är rent ut sagt pinsamt att de demonstrerar, kallar sig arbetarparti och sjunger en modifikation av Internationalen. Vill gå i Vänsterpartiets/Ung Vänsters tåg som jag brukar. Men tror att det blir med suf för första gången. Sally har övertalat mig... lite förändring har väl inte skadat. Det kan ju vara kul att uppleva det från en kanske ännu radikalare synvinkel. Sen är det fest på kvällen. Kan bli kul kanske? Jaja, festa med massa vänsterfolk var ett tag sen=)

Eder T

Dagens låt

Att fånga en fjäril - Lars Winnerbäck

Bättre sent än aldrig!

Nu var det längesen jag la upp något här, men bättre sent än aldrig (som det förövrigt stog på min studentmössa). Hela min livsstil bygger lite på den klychan. Mitt liv är just nu mkt dbt - nyttigt, givande men väldigt svårt och energikrävande. Men nu vill jag lära mig att leva med den sjukdom som jag alltid kommer att få tampas med. IPS (borderline) är inget att leka med, men med rätt verktyg kommer jag kunna leva ett värdigt liv. Ett liv utanför en sluten avdelning. Det känns hoppfullt!

Måste kommentera oppositionens vallöfte om höjd bensinskatt. Toppen enligt mig! Visst, jag har bil och för mig kommer det bli dyrare att köra. Men ska vi tänka långsiktigt på miljön så måste det tas till skatteregleringar ibland. Förhoppningsvis kommer jag och många med mig tänka en gång extra när vi sätter oss i bilen. Kanske att vi kan ta cykeln ist och så småningom investera i en miljöbil. Höj bensinskatten hurra!

Eder T

All my life there's panic in America

Saknar tankarna som betydde något. Känslan av att känna det där pirret i kroppen. Känner mig lite som i den här Razorlight låten...

What a drag it is
The shape i'm in
Well I go out somewhere
Then I come home again

I light a cigarette
'Cause I can't get no sleep
Theres nothing on the TV nothing on the radio
That means that much to me

Please, döda mig imorn om jag inte kan sova i natt. Ska köra upp till Lindvallen, Sälen via Enköping så att jag kan få hem min lilla syster. Den körningen kmr bli väääldigt jobbig om jag inte sover snart!

Eder T

Effektivitet

Har blivit en extrem morgonmänniska. Lite jobbigt dock att vakna kl.01.30 och tro att det är dags att gå upp. Men det var lönlöst att somna om så nu har jag hunnit städa, diska och möblera (igen). Men nu är jag helt galet trött igen. Det är ju för tusan snart kväll för mig!:P Idag ska jag utnyttja solljuset till fullo. Jag och Sally har bestämt att vi ska ha en kaffe/cigg fika i solen idag och snacka tatueringar:D På tal om cigg och kaffe, det skulle inte vara helt fel just nu!

Eder T

Projekt

Tove fick för sig att starta ett litet projekt i söndagsnatt efter att hon tagit sina sömntabletter. Man ska inte ta några beslut lite lätt påverkad av mediciner! Inte smart, men kan bli väldigt kul efteråt. Den här gången blev det inte så kul efteråt. Vaknar óch har starka misstankar om att jag har gjort något jag ångrar. Tittar mig omkring och inser att sängen inte längre står där den brukar. Aha, då minns jag att jag fått för mig att möblera om. Oturligt nog har jag inte fullföljt mina idéer så det ligger böcker och delar av en bokhylla över hela golvet. Japp, bokhyllan minns jag att jag flitigt kämpat med innan jag insett att den sett sina bästa dagar och fått rycket på den och slitit sönder den bokstavligen. Dessutom gillar jag vad jag skrivit på min lilla kom ihåg lista... haha kan knappt läsa vad det står, men visste inte att jag skulle minnas hälften av det jag skrivit:P

Jaha, nu ska jag stapla böcker. Vad är snyggast?- staplade i ett hörn, utspridda lite var stans i en låda kanske?

Eder T

Pieces of my heart

Just nu går Janis Joplin varm i cd-spelaren, i hallen skriker Annica för full hals, disken är staplad till taket, två borrmaskiner ligger utslängda på golvet och sängen ser onekligen lockande ut. Kunde det vara bättre?;)

Gjort senaste tiden:
- Varit på Nifters när de spelade på Hugo, 5 av 5 toasters(Y)
- Varit sjuk
- Varit husvakt åt mormor & morfar
- Skaffat bil (en kör numera svenskt)
- Skaffat dammsugare (klantet på Coop har skrivit att det är en damsugare i garantin)
- Fikat med mamma på Röda korset

Eder t

RSS 2.0