Keep on dreaming

Jag sitter här och försöker komminucera med min katt. Jag verkar ha gjort bra ifrån mig för hon slickade rent mig och la sig i mitt knä.

Såg Tony Blair på nyheterna här om dagen. Han kommenterade Irakinvasionens legitimitet. Enligt honom var det rätt beslut att starta krig med argumentet att de efter 11/9-01 inte kunde riskera något. Jag kan verkligen inte förstå hur mer våld mot civila gör världen till en bättre plats. Terrorismen har knappast inte ökat, människorna i Irak har inte fått det bättre, hatet och motsättningarna har bara ökat. Bra jobbat! Jag mår illa när jag tänker på hur kännslokallt brutala människor kan vara mot varandra.

Nu ska jag gå på box med Sally!

Eder T

Bättre sent än aldrig

Jag har inte hunnit sammanfatta år 2009 än. Det finns så mkt att säga om året att det inte går att sammanfatta det i en blogg. Tittade ia på bilder från året och kom fram till att detta måste bli årets skabbigaste! Mkt sofistikerat om du frågar mig;)

Förnekelse

Förnekelse är ordet. Livet är så mkt enklare om man bara lär sig att trycka undan allt jobbigt. Men man måste trycka undan det riktigt långt in så att det inte dyker upp när man minst anar det. Man kan t.ex lägga alla räkningar i en papperspåse och gömma bakom skrivbordet=) Det jobbiga är att jag hittar dem när jag städar. Slutsatsen är alltså att jag ska sluta städa. Se vad livet blev enklare=)

Min katt har för övrigt överträffat sig själv igen. Nu har hon lyckats öppna en byrålåda där jag slänger allt jag inte vill se. Det vill säga sånt vars existens jag helst förnekar. Inte nog med att hon öppnar lådan och springer runt i den. Hon stänger den inte efter sig! Ska det vara så svårt att skjuta in lådan efter man har använt den! Det innebär att lådan står öppen och alla grejer bara stirrar på mig när jag vänder blicken till. Jag tror att lilla Annica är mitt samvete. Slutsatsen blir alltså att jag får flytta byrån till en plats jag mer sällan tittar på. Det som inte syns - finns inte! Nu skriker hon på mig... Det innebär att hon vill gå på lådan. Hon vill helst göra lite väsen av det. Mellan dig och mig så tror jag att hon försöker få mitt samvete ur rubbning genom att tycka lite synd om sig själv för att jag inte skurar lådan en gång i timmen!

Eder T

Varning, hysterisk morsa!;)

Sitter i mammas och pappas arbetsrum, längtar efter min kisse miss och undrar vad det är som piper. Mamma har möblera om som vanligt och pappa håller god min. Vilket skönt liv mina päron lever nu när barnen flugit ut! Mamma behandlar mig dock ibland fortfarande som om jag vore 10 år och behövde livets alla spelregler förklarat för mig både en och två gånger. Men vissa saker får man stå ut med kanske. Hon hävdar bara att jag alltid kommer vara hennes dotter så jag måste lära mig leva med det. Då menar jag på att hon alltid kommer vara min mamma och jag kommer vara hysteriskt barnslig mot henne emellanåt. Det klassiska argumentet som alla någon gång med sannorlikhet har använt mot sina föräldrar: Det är inte mitt fel att ni skaffade barn! Oemotståndligt barnsligt argument, men som dock aldrig går att motargumentera. Klagar föräldrarna på något så är det bara att ta till alla metoder som funkar och i den kategorin hamnar detta argument. Jag vet inte hur bra det funkar. Mamma blir mest irriterad, men hon tystnar iaf. Tycker föräldrarna att du beteer dig barnsligt så kan du bara argumentera med: Det är ju ni som har uppfostrat mig!

Min mamma är för övrigt ett levande apotek. Skulle ta en värktablett förut, men vad ska man välja? pronaxen, magnecyl, tradil, alvedon, panodil, ibumetin, ipren, aspirin, treo, bamyl... Det fick bli en gammal klassiker - Ibumetin. Huvudvärken är iaf borta. På tal om läkemedel! Nu ska jag ta några Stilnoct och gå till sängs.

Eder T

I'm going through changes

Jag gjorde en rolig upptäckt i min frys för några dagar sen. Hittade ett litet fack med sånna där grejer som gör iskuber. Gångerna jag har öppnat frysen kan nog räknas på en hand. Trots det fick jag för mig att rensa och göra rent frysen. Jag hittade ett gammalt smörpaket och en burk sylt som jag fått av mamma när jag flyttade in. Jag kunde inte med att slänga det. Något måste ju frysen användas till. Min frys ska minnsann också få uppfylla sitt livsöde.

På tal om mat så har Sally äntligen gått över till den rätta sidan dvs blivit veg. Go girl!

over and out
T



RSS 2.0