JAG HAR EN EGEN LÄGENHET FFS!!!!

Om någon har undgått det så har jag idag skrivit kontrakt på en lägenhet på St Persgatan:D Kunde inte varit lyckligare just nu! Det är en 1:a på 34kvm, perfekt för mig. inflytt 1 juli. Nu ska jag bara leta efter en kissemiss som kan göra mig sällskap. Någon som känner någon som vill bli av med kattungar? Annars får det bli ett samtal till Fiahemmet.

Idag var också första dagen som ledare på friidrottsskolan. Riktigt behagliga ungar att ha att göra med.

Usch, ska till norra imorn... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Eder T
fuck vilken dålig blogg det här har blivit. Jag måste skärpa mig!

Nutid, framtid, dåtid

Jag är helt tömd på ork och åsikter... inte likt mig. Men det är väl vakuumet efter studenten som har gjort sitt. Det känns lite konstigt att allt bara är slut. Fast för mig är det ju aldrig riktigt slut. Tove Selberg, mästaren på att aldrig slutföra.

anyway... highlights från studentveckan måste ändå vara lärarmiddagen, bilresan hem med Mia i baksätet och kvällen på Otten med bl.a lektion i att ragga drinkar;) Jag hann även med en sväng på avdelning 26 innan veckan var slut. Det sistnämnda är inte inräknat bland mina highlights men satte ändå en viktig stämpel för framtiden (Alla stora konstnärer var ju psykfall så jag känner mig lugn:P). Nu är jag inne i det som var framtid och det som nu är nutid och imorgon är dåtid. Allt handlar om närvaro i nuet för mig. Lugnet i att alltid vara jag.

För ögonblicket letar jag febrilt efter lägenhet och har kanske hittat den... men än så länge är inget klart. Kontrakt skrivs på måndag om allt går som det ska. Sen har jag lovat mig själv att aldrig mer bo i Åby. Det finns inget annat ord än hat för hela mentaliteten här ute. Jag gillar inte stället helt enkelt. Önskar jag kunde påverka alla blivande föräldrar att aldrig flytta ut hit med sina barn, men det blir nått att bita i. Jag ska även hinna med lite idrottsuppdrag i sommar innan mina sista kurser på Kunskap ska avslutas. Sen har jag stora planer mina vänner...

- Plugga franska 30hp på Liu
- Åka till Nice och plugga franska en termin
- Jobba i Nice
- Skriva min första roman på en balkong på den franska rivieran

Sen får vi se. Min stora dröm är ju att jobba med människor och att bli författare.
 
Eder T, som ska försöka hålla löftet att börja blogga på allvar igen

RSS 2.0